Olga Tops en Angelique Krüger maken nu naast beeld- ook audioverhalen! Podcasts met de titel ‘aan het werk bij…’

En wij komen ook graag ‘aan het werk bij’ jullie!

 

Tops en Krüger: wij zijn twee ervaren makers, die al jarenlang samenwerken en als formatontwikkelaars onze sporen ruimschoots hebben verdiend in het maken van tv series en documentaires. Deze kennis en kunde zetten wij nu in om audioverhalen te maken, verhalen die de moeite waard zijn!

 

Tijdens je rondje hardlopen, in de file, of voor het slapen gaan; Podcasts luisteren kan overal.  In Zweden bv hebben de podcasts de tv inmiddels ingehaald en ook in Nederland zijn podcasts immens populair en groeiende!

 

Een audioshow is de ideale manier om op een toegankelijke en verbindende manier verhalen over én achter je instelling of bedrijf te delen met je luisteraars. Met boeiende content vanaf de werkvloer over persoonlijke drijfveren, achtergrond, visie, enz de luisteraar meenemen in jullie wereld en zo een inkijkje geven in je werkomgeving. Ter kennismaking, inspiratie, interesse wekken bij potentiele klanten of nieuwe bewoners, het kan allemaal met een podcast!

 

Ook levensverhalen lenen zich bij uitstek voor dit medium. Prachtig voor de kinderen/kleinkinderen want een stem gaat nooit verloren!

 

In ‘Aan het werk bij…’ bezoeken wij, Olga Tops en Angelique Krüger, instellingen en bedrijven of individuen.  Als multihost gaan we in gesprek met mensen op de werkvloer en maken een podcast die als communicatiemiddel, op een toegankelijke manier de harten van de luisteraars verovert.