Overbetuwe Nieuws

Presentatrice Angelique Krüger en programmamaker Olga Tops publiceren in samenwerking met Koninklijke Burgers’ Zoo een podcastserie die een intrigerend kijkje achter de schermen van het Arnhemse dierenpark biedt.

Burgers’ Zoo plaatst vanaf 4 februari 2021 wekelijks op donderdag een nieuwe aflevering online uit een eerste reeks van negen podcasts. Dierverzorgers, dierenarts en directeur vertellen op enthousiaste wijze over hun bijzondere werk, passie en drijfveren.

podcastserieFascinerende kijk achter de schermen

Wat drijft de dierverzorgers, dierenarts en directeur van Burgers’ Zoo bij hun dagelijkse werkzaamheden? Wat maakt hun baan op deze bijzondere werkplek zo uitdagend? En hoe zijn ze eigenlijk ooit in het Arnhemse dierenpark terechtgekomen?

Op ontwapenende wijze weten Krüger en Tops door te dringen tot de kern van het familiebedrijf Burgers’ Zoo. Ze kijken daarbij letterlijk en figuurlijk overal achter de schermen en weten op treffende wijze hun persoonlijke verwondering en bewondering in directe vragen aan de hoofdrolspelers te formuleren. En dat leidt niet zelden tot verrassende verhalen en kleurrijke anekdotes.

podcastserieStart van een nieuwe reeks podcasts

De serie ‘Aan het werk bij Burgers’ Zoo’ is de start van een nieuwe reeks podcasts, waarbij presentatrice Angelique Krüger en programmamaker Olga Tops bij diverse bedrijven en instellingen achter de schermen gaan kijken. De presentatrice is bekend van Omroep Gelderland.

podcastserieVolg de nieuwe podcasts van de dames op Aanhetwerkbij.nl. Meer informatie over de nieuwe podcastserie ‘Aan het werk bij Burgers’ Zoo’ is te vinden op de website.   Bovendien wordt hier elke donderdag de nieuwste aflevering gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *